top of page
  • _

Palmfestivalen i Trelleborg 2015 septemer


Palmfestevalen i Trelleborg 28/9 fredag 29/9 lördag augusti 2015 jag står på Palm festivalen föra årt 2015 men det gick inte så bra blev inte så mycket sålt blev inte bra sålt det gick trögt att stå där hela dagen men det var måga kunder som gick för bi och tittade och det var två ecspresso kaffe koppar häng som blev sålda på Palm festiavallen 2015 och det i föra året det var jätte kul prova på en ny marknad och stå på föra året och det men vi kommer stå där i år men jag hoppas att jag får komma ner till Skåne i gen och hälsa på min Pojkvän i gen på sommar och det och göra något kul och det längtar till jag komma och hälsa på i gen där ner i Skåne och det jätte mycket och det hoppas jag kommer och hälsar på i gen vi ses Skåne ❤️

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Hej alla mina kunder i år kommer jag stå på marknad igen onsdag 27/7 10;00-16;00 i Vemdalen samt marknaden i hede den 29/7 10;00-16:00 hoppas ni kommer då på marknaden och vi ses vi alla mina kunder d

bottom of page